Despre noi
Principală / Despre Noi
Pe scurt, suntem producători de brazi artificiali și decorațiuni de Crăciun. Cu o experiență vastă de peste 12 ani, suntem mândri să fim un producător de încredere, cu sediul în Republica Moldova și prezență pe piața din UE. Ne dedicăm să oferim produse de înaltă calitate, creând brazii artificiali frumoși și realistici, perfecti pentru a aduce magia Crăciunului tuturor.
Calitatea este un aspect fundamental pentru noi, de aceea folosim materiale premium precum folie PVC, PE (silicon) pentru crenguțe 3D și zăpadă artifiicială din bumbac și clei polimeric ecologic pentru a crea brazilor noștri. Fiecare brad este produs manual cu atenție și dedicare, pentru a oferi aspectul autentic și plin de farmec al brazilor naturali.
Suntem mândri de portofoliul nostru diversificat, care include o varietate de colecții, de la clasice și elegante, până la moderne și inovatoare. Indiferent de preferințele și gusturile tale, suntem siguri că vei găsi bradul perfect pentru a crea o atmosferă magică de Crăciun.
La DIVITrees, ne preocupăm de mediul înconjurător, de aceea promovăm utilizarea materialelor ecologice și sustenabile în producția brazilor noștri. Suntem mândri să oferim produse sigure pentru sănătatea ta și a celor dragi.
Alătură-te comunității DIVITrees și lasă-ne să îți transformăm Crăciunul într-o experiență de neuitat, cu brazii artificiali de cea mai înaltă calitate și cu un farmec unic.

Made on
Tilda