Colecția Elite Snow - 1,8 metri

0802
3250,00
RON
Model: ELITE Snow
Tulpină: metalică
Material: PVC + crengi turnate
Ignifug: Da
Decorațiuni și jucării: nu sunt incluse în set
Iluminare cu ghirlande LED: nu sunt incluse în set

Varietatea de modele de brazi artificiali disponibili astăzi este uimitoare! Puteți alege orice dimensiune, formă, culoare. Bradul de Crăciun va schimba complet atmosfera din cameră și va crea o dispoziție festivă de neuitat.

Un loc special printre modelele prezentate spre vânzare este ocupat de brazi artificiali, pudrați cu zăpadă. Magice, neobișnuite, ele ajută să crezi într-un basm și te fac să te cufunzi în așteptarea miracolelor de Anul Nou.

Bradul artificial de Crăciun „Elite Snow" de la marca moldovenească „DIVI Trees" este realizat din PVC și ramuri turnate din cauciuc folosind matrițe speciale. Datorită acestei tehnologii, ramurile arată ca cele vii și sunt aproape indistincte la atingere de o adevărată ramură de molid. Un copac artificial în forma și textura sa repetă exact structura pinului natural, viu. Datorită numărului mare de ramuri, coroana este densă, pufoasă și nu prezintă multe goluri de-a lungul întregului contur.

Bradul artificial nu are miros de plastic și elemente ascuțite, ramurile sunt plăcute la atingere, nu se sfărâmă și nu își schimbă culoarea atunci când este folosit de-a lungul anilor. Datorită numărului mare de ramuri, arborele are o siluetă frumoasă. Asamblarea copacului este foarte simplă. Chiar și un copil se poate descurca, urmăriți videoclipul de asamblare. Arborele este asamblat din mai multe părți. Elementele de construcție ale tulpinei sunt inserate una în cealaltă. Ramurile se deschid ca o umbrelă, se formează o formă de copac finită. Apoi, trebuie să fluturați manual ramurile și să dați copacului un aspect terminat.

Pinul artificial de la primul producător din R. Moldova este un simbol al sărbătorilor de Revelion, care vă va umple casa cu o atmosferă fabuloasă de căldură și confort. Silueta unui molid perfect, creat de mâinile meșterilor noștri, vă va servi mulți ani. Pomul de Crăciun este potrivit atât pentru decorarea casei tale, cât și ca cadou care va bucura familia, colegii și prietenii. Cumpărați brad artificial de la DIVI Trees, și salvați cel puțin 5 brazi vii!

Iar pentru cei care iubesc varietatea și doresc să ofere bradului un aspect festiv, vă recomandăm să achiziționați jucării, ghirlande și să decorați cu ele ramurile și spațiul de sub copac. Cu atât mai mult, în catalogul nostru, astfel de jucării sunt prezentate în mai multe nuanțe și versiuni.
Click to order