Colecția Grand Elite Blue - 1,5 metri

0701
2850,00
RON
Model: GRAND ELITE BLUE
Tulpină: metalică
Material: PVC + crengi turnate 3D
Ignifug: Da
Decorațiuni și jucării: nu sunt incluse în set
Iluminare cu ghirlande LED: nu sunt incluse în set

Brazii de Crăciun realizați din ace de pin mulate, sunt numiți adesea și brazi de cauciuc, sunt cea mai bună alternativă la brazii vii, deoarece nu se sfărâmă, servesc mulți ani și arată exact ca copacii adevărați!

Brad artificial "Grand Elite Blue" este ușor de recunoscut prin caracteristicile sale speciale:
- o siluetă triunghiulară clară a coroanei, ca la brazii de pădure adevărați;
- crenguțe lungi, proeminente separat ca o „scară", reîmprospătează imaginea coniferelor;
- aspectul bradului este însuși încântător în sine.

Bradul artificial „Grand Elite Blue" este o adevărată frumusețe de pădure cu o siluetă naturală, care este aproape imposibil de distins de surorile sale naturale din pădurile sălbatice. Are o coroană triunghiulară clasică. Note grațioase îi sunt adăugate de ramuri lungi separate de ace turnate din cauciuc, care ies în afara formei copacului și conferă siluetei sale un nivel clar, de parcă bradul de Crăciun își întinde ramurile înguste pentru a fi împodobit cu globuri și jucării elegante. Ace scurte, pufoase care încadrează crenguțele, sunt realizate din două tipuri de ace, datorită cărora se atinge splendoarea frumoasă a pomului de Crăciun. Decorează-l cu cel mai elegant decor și atmosfera solemnă se va așeza mult timp în casa ta.

Arborele este ușor de asamblat și demontat pentru depozitare sezonieră. Chiar și un copil se poate descurca, urmăriți videoclipul de asamblare. Arborele este asamblat din mai multe părți. Părțile tulpinei sunt inserate una în cealaltă. Ramurile se deschid ca o umbrelă, se formează o formă de copac finită. Apoi, trebuie să fluturați manual ramurile și să dați copacului un aspect terminat. Bradul artificial "Grand ELITE BLUE" va fi un decor ideal pentru o cameră și poate fi, de asemenea, folosit ca decor spectaculos în incinta unui hol sau pridvore ale unei case private.

Prin achiziționarea unui pom de Crăciun de la DIVI Trees achiziționați un produs de înaltă calitate care vă va încânta cu aspectul său atractiv timp de mulți ani. Molidul artificial de la primul producător moldovenesc este un simbol al sărbătorilor de iarnă, care va umple casa cu o atmosferă fabuloasă de căldură și confort. Silueta unui brad de Crăciun perfect, creat de mâinile meșterilor noștri, vă va servi mulți ani. Pomul de Crăciun este potrivit atât pentru decorarea casei, cât și ca un cadou care va bucura nespus rudele, colegii și prietenii. Cumpărați brad artificial de la DIVI Trees, și salvați cel puțin 5 brazi vii!
Click to order