Colecția Classic - 1,8 metri

0102
665,00
RON
950,00
RON
Colecția Classic
Tulpină: metalică
Material ramuri: PVC
Ignifug: Da
Decorațiuni și jucării: nu sunt incluse în set
Iluminare cu ghirlande LED: nu sunt incluse în set

Bradul artificial nu are miros de plastic și elemente ascuțite, ramurile sunt plăcute la atingere, nu se sfărâmă, nu se decolorează atunci când este folosit. Datorită numărului mare de ramuri, arborele are o siluetă frumoasă. Acest model s-a dovedit deja ca unul foarte popular, anul trecut stocul a fost epuizat în magazinul nostru.

Asamblarea bradului de crăciun este foarte simplă. Chiar și un copil se poate descurca, urmăriți videoclipul de asamblare. Arborele este asamblat din mai multe părți. Părțile tulpinii sunt inserate una în cealaltă. Ramurile se deschid ca o umbrelă, se formează un copac finit. Apoi, trebuie să fluturați manual ramurile și să oferiți bradului un aspect terminat.

Colecția de brazi Classic este formată din molizi verzi cu o formă naturală standard. Un copac dens, există mici goluri între ramuri ceea ce îi conferă modelului un aspect deosebit de natural. Brazii din această colecție sunt confecționați din folie de PVC de cea mai înaltă calitate categoria A +. Materialul nu suportă arderea și nu emite mirosuri neplăcute.

Culoarea ramurilor repetă pe cât posibil culoarea molizilor din pădurile din zona centrală a Rusiei. Miezul ramurii este maro ca în natură. Tulpina este formată din trei sau mai multe părți (în dependență de înălțimea bradului). Ramurile sunt atașate de trunchi și pot fi ușor deschise ca o umbrelă.

Molidul artificial de la primul producător moldovenesc reprezintă un simbol al sărbătorilor de Anul Nou, care vă vor umple casa cu o atmosferă fabuloasă de căldură și confort. Silueta unui brad perfect, creat de mâinile meșterilor noștri, vă va servi mulți ani. Arborele este potrivit atât pentru decorarea casei tale, cât și ca un cadou care îi va bucura pe cei apropiați.
Click to order