Mont Blanc

992,00
RON
Model: Mont Blanc

Suport inclus: : metal

Tip Ace: PVC 2D + PE (silicon) Crengi 3D

Material ignifug: Da

Decoratiuni incluse: Nu

Iluminare LED: Nu

Bucură-te de frumusețea și misterul iernii cu colecția MONT BLANC de brazi artificiali de la DIVITrees. Această colecție aduce în casa ta un peisaj încântător de iarnă, îmbinând perfecțiunea crenguțelor 3D combinate din silicon și folie cu un strat generos de zăpadă artificială.
Fiecare brad artificial din colecția MONT BLANC este înzăpezit cu grijă folosind o zăpadă artificială ecologică, realizată dintr-un polimer și clei special care nu emană mirosuri neplăcute. Astfel, vei putea savura senzația autentică a unei ierni magice, cu un brad acoperit de fulgi albi strălucitori.
Acești brazi artificiali, prin detaliile lor finisate cu măiestrie și aspectul lor înzăpezit, adaugă un plus de farmec și eleganță în decorul sărbătorilor. Odată atinși, vei simți textura fină și plăcută a crenguțelor, în timp ce stratul de zăpadă conferă un aspect proaspăt și autentic. Colecția MONT BLANC de la DIVITrees îți aduce atmosfera mirifică a iernii în propria casă, făcând fiecare moment petrecut în preajma bradului să fie unul de poveste.
Alege un brad artificial din colecția MONT BLANC și te vei bucura de frumusețea iernii fără a compromite mediul înconjurător. Acești brazi înzăpeziți cu zăpadă artificială îți permit să creezi un decor fascinant, plin de magie și sărbătoare, în timp ce protejezi natura. Îmbrățișează atmosfera feerică a iernii cu brazii MONT BLANC de la DIVITrees și bucură-te de un Crăciun plin de strălucire și emoție.

Made on
Tilda